•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover
(0 •، بازدید کننده•) 
پاسخ به سوالات در خصوص تحلیلهای غیرخطی
  • •صفحه:•
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

•نامِ بحث:• تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #151

• tanbakoochi
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 11
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
cute_kija •نوشته است•:
سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی
من یک سازه سه بعدی صنعتی دارم که سیستم دوگانه داره قاب خمشی و مهاربند همگرا و شورون برای تعریف مفاصل پلاستیک به چه ترتیبی باید عمل کنم

با سلام
مهندس عزیز این تالار برای پاسخگویی به سوالاتی هست که امکان پاسخگویی ان به صورت متن وجود داشته باشد پاسخ به سوال شما چندین جلسه تدریس هست هر فسمت چندین ساعت تدریس نیاز دارد پیشنهاد میکنم در دوره تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها شرکت کنید
www.tanbakoochi.com/farsi/index.php?opti...id=59&Itemid=176
گروه مهندسی و آموزشی تنباکوچی
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • tanbakoochi.

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #152

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 248
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 12
[quote="sadedel" post=1445][attachment:1]New folder (2).rar[/attachment]
[
سلام
من با اینکه تحیل پوش آور کردم پس چرا مفصل تشکیل نمیشه برام(تو ایتبس انجام دادم)اصلا سازم براساس اون پوش هایی ک ساختم deforme نمیشه
اشکالش چیه :( :( :([/quote]
با سلام
اگر تحلیل پوش آور انجام میدهید و پس از تحلیل متوجه میشوید که هیچ مفصلی در سازه تشکیل نشده دلایل بسیار زیادی ممکن است داشته باشد.اگر فرض کنیم تحلیل و مدل شما درست باشد احتمال دارد تغییر مکانی که تحلیل پوش آور انجام میدهد بسیار کم باشد و سازه در محدوده خطی باقی بماند احتمال دارد مقاطع شما بیش از حد سنگین و بزرگ باشد.احتمال دارد شما نتایج را در step اول نگاه میکنید در حالیکه باید در step اخر نتایج را دید.احتمال دارد جهت اعمال نیروی پوش با جهت مونیتور کردن سازه متفاوت باشد و هزاران دلیل دیگر
گروه آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #153

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
هادی غلامی •نوشته است•:
تنباکوچی •نوشته است•:
هادی غلامی •نوشته است•:
و سوال بعد اینکه من برای تحلیل از دو ترکیب بار
GRAVITY1: 1.2DL+1 LL
GRAVITY2: 0.9DL
استفاده میکنم و الگوب بارهایی که استفاده میکنم به شرح زیر است:
الگوی اول:در این پروژه با توجه به اینکه 77.5948 جرم سازه در مود اول مشارکت می کند بنابراین از توزيع متناسب باشكل مود اول ارتعاش در جهت موردنظر،استفاده می کنم
الگوی دوم: توزيع يكنواخت
آیا این دو الگو بایستی برای هر ترکیب بار بطور جداگانه منظور شود یا فقط برای ترکیب بار اول تعریف میشود؟؟و اگر برای هر دو تعریف شود آیا روند تعریف برای هردو یکسان است؟

با سلام
این دو ترکیب بار ثقلی برای ساختمان طرح از ابتدا و مطابق با استاندارد 2800 است اگر پروژه شما ساختمان موجود است بایستی مطابق با نشریه 360 از دو ترکیب 1.1D+1.1Le و 0.9D استفاده شود.
الگول بار حانبی در نشریه 360 ویرایش جدید 1392 و استاندارد 2800 متفاوت است که با توجه به نوع ساختمان از نظر وضع موجود و یا طرح از ابتدا بایستی ایین نامه مربوطه انتخاب گردد.به ازای هر الگوی بار بایستی با هر کدام از ترکیب بار ثقلی پوش شود.البته ترکیب بار ثقلی 0.9D برای حالت UPLIFT است اگر سازه شما احتمال UPLIFT ندارد نیاز به اعمال این ترکیب بار نیست.

ممنون مهندس واقعا ممنون.مهندس میتونم بپرسم بعد انجام تحلیل استاتیکی غیرخطی سازه چه کنترلهایی باید روی سازه و نتایج تحلیل انجام بشه.اگه بطور خلاصه راهنمایی کنید ممنون میشم.

پیشنهاد میکنم وارد این کانال تلگرامی بشید و ورکشاپ های من را بطور رایگان بشنوید
telegram.me/tanbakoochichannel
گروه آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #154

• mehdi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 4
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 1
سلام
برای انجام تحلیل پوش آور به منظور کار تحقیقاتی استفاده از کدوم آیین نامه پیشنهاد می کنید؟ Fema356 هست و Fema440 هم هست که بعضی از ضرایب Fema356 در ان اصلاح شده و Asce41 هم هست که ظاهرا ترکیبی از دو ایین نامه قبل و با اعمال اصلاحاتی در ان هاست. آیا Fema356 و Fema440 با توجه به اینکه Asce41 هر چند سالی یکبار آپدیت میشه، منسوخ شدن؟ و با توجه به اینکه Asce41 همواره اپدیت و ویرایش میشه استفاده از اون برای کارهای تحقیقاتی بهتر نیست؟
سوال بعدیم در مورد نحوه به دست اوردن ضریب رفتار و اضافه مقاومت و بزرگنمایی است. ایا این ضرایب می توان فقط با تحلیل پوش اور بدست اورد؟ طبق آیین نامه Fema P695 برای بدست اوردن این ضرایب هم باید تحلیل پوش اور انجام بشود و هم تحلیل IDA . طبق کدام ایین نامه می توان فقط از تحلیل پوش اور این ضرایب را بدست اورد؟ و ایا این روش هنوز اعتبار دارد؟
با تشکر

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #155

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
mehdi •نوشته است•:
سلام
برای انجام تحلیل پوش آور به منظور کار تحقیقاتی استفاده از کدوم آیین نامه پیشنهاد می کنید؟ Fema356 هست و Fema440 هم هست که بعضی از ضرایب Fema356 در ان اصلاح شده و Asce41 هم هست که ظاهرا ترکیبی از دو ایین نامه قبل و با اعمال اصلاحاتی در ان هاست. آیا Fema356 و Fema440 با توجه به اینکه Asce41 هر چند سالی یکبار آپدیت میشه، منسوخ شدن؟ و با توجه به اینکه Asce41 همواره اپدیت و ویرایش میشه استفاده از اون برای کارهای تحقیقاتی بهتر نیست؟
سوال بعدیم در مورد نحوه به دست اوردن ضریب رفتار و اضافه مقاومت و بزرگنمایی است. ایا این ضرایب می توان فقط با تحلیل پوش اور بدست اورد؟ طبق آیین نامه Fema P695 برای بدست اوردن این ضرایب هم باید تحلیل پوش اور انجام بشود و هم تحلیل IDA . طبق کدام ایین نامه می توان فقط از تحلیل پوش اور این ضرایب را بدست اورد؟ و ایا این روش هنوز اعتبار دارد؟
با تشکر

با سلام
من پیشنهاد میکنم دوره مجازی دوره تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها ببینید تا به خیلی از سوالات شما پاسخ داده بشه
www.tanbakoochi.com/farsi/index.php?opti...id=92&Itemid=126
fema پیش استاندارد است در صورتیکه asce استاندارد است.پس اعتبار asce خیلی بیشتر از همه fema ها است.الان جدیدترین مرجع asce4113 است که از لینک زیر میتوانید دانلود کنید
www.tanbakoochi.com/farsi/index.php?opti...id=84&Itemid=106
ضریب رفتار را با تحلیل Pushover هم میتوان بدست اورد و هم با تحلیل IDA استفاده از تحلیل Pushover مشکل خاصی ندارد ولی من درخصوص ایین نامه ای که در این خصوص اشاره کرده باشد اطلاعاتی ندارم
گروه آموزشی تنباکوچی
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • تنباکوچی.

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #156

• Omid17
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 3
با سلام و احترام خدمت استاد ارجمند و دوستان گرامی
در مورد منجنی پوش آور در Sap و مباحث مربوط چند سوال داشتم.
1. پارامتر R موجود در Calculated values چیست؟ آیا همان ضریب رفتار است؟
2. نتایج کدام Case(push1,2,3,...,uniformx,y,..)0 تحلیل در اصلاح تغییر مکان هدف و محاسبه ی ضریب رفتار معتبر و قابل استفاده است؟
3. آیا نرم افزاری برای محاسبه ی ضریب رفتار از داده های منحنی پوش آور Sap وجود دارد؟
باسپاس و تشکر

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #157

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
Omid17 •نوشته است•:
با سلام و احترام خدمت استاد ارجمند و دوستان گرامی
در مورد منجنی پوش آور در Sap و مباحث مربوط چند سوال داشتم.
1. پارامتر R موجود در Calculated values چیست؟ آیا همان ضریب رفتار است؟
2. نتایج کدام Case(push1,2,3,...,uniformx,y,..)0 تحلیل در اصلاح تغییر مکان هدف و محاسبه ی ضریب رفتار معتبر و قابل استفاده است؟
3. آیا نرم افزاری برای محاسبه ی ضریب رفتار از داده های منحنی پوش آور Sap وجود دارد؟
باسپاس و تشکر

با سلام
پارامتر R در جایی که شما منظورتان است ضریب رفتار نیست و یک پارامتر برای محاسبه تغییرمکان هدف است
با هر کیس جانبی شما میتوانید ضریب رفتار را محاسبه کنید اما چون از بین کیس ها کیس مود اول پاسخ های بحرانی تری میدهد بیشتر قابل استناد است
نرم افزار خاصی برای محاسبه ضریب رفتار من نمیشناسم نیازی هم به این کار نیست هر برنامه ای که تحلیل غیرخطی انجام دهد میتوان با استفاده از پاسخ های ان ضریب رفتار را بدست اورد در دوره تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها به طور کامل روش بدست اوردن ضریب رفتار تشریح خواهد شد
www.tanbakoochi.com/farsi/index.php?opti...id=59&Itemid=176
گروه آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #158

• mehdi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 1
سلام
در پيوست استاندارد 2800 برای تحليل پوش اور گفته شده است که توزيع الگوی بار جانبی "متناسب با نيروهاي جانبي حاصل از تحليل ديناميكي خطي طيفي با لحاظ آن تعداد مودهاي ارتعاشي كه حداقل % 90 جرم سازه در تحليل مشاركت كند" باشد. نحوه محاسبه اين الگو با جانبی چگونه است؟ آيا اين الگو میشه از مدل خطی ايتبس خروجی گرفت؟ (تحليل پوش اور را در نرم افزار OpenSees انجام میدهم)
برای محاسبه تغيير مکان هدف نياز به زمان تناوب موثر هست. که برای محاسبه اون باید نمودار پوش دوخطی بشود. دوخطی کردن بصورت دستی امکان پذيره؟ ایا نرم افزار ساده ای برای دوخطی کردن وجود دارد؟ همچنين در فرمول زمان تناوب موثر يک پارامتر مربوط به زمان تناوب خطی وجود دارد. در اینجا باید از زمان تناوب تجربی استفاده شود یا تحلیلی؟
با تشکر
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • mehdi.

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #159

• hadi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 2
با سلام.
بنده میخوام در مهاربند زانویی شورون مقدار DCR المان زانویی رو در یک استپ خاص از تحلیل پوش اور که المان زانویی در آن مفصل تشکیل می شود محاسبه کنم. از دوستان اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • hadi.

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #160

• zoze
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
farzad maroufi •نوشته است•:
دوست عزیز المان های لینک رنگ ندارن.. برای بررسی جاری شدن باید در قسمت
display---> plot
بروید و منحنی هیسترزیس لینک را رسم کنید

سلام مهندس. وقتتون بخیر. بنده میراگر اصطکاکی دورانی مدل کردم در سپ و ران گرفتم. حالا منحنی هیسترتیک لینک رو که ترسیم میکنه انگار صحیح نیست!..یا شاید من یه جای کار رو اشتباه میرم. ممنون میشم ایمیلتونو بدید براتون بفرستم ملاحظه کنید ببینید مدلسازی میراگرم درست بوده یاخبر.
البته تا جایی که سوادم میرسه درست مدل کردم..ینی تو نمایش timehistory میبینم که میراگر درست دوران میکنه..ولی نمیدونم چرا نمودار هیسترتیکش یجوریه..فقط یه خط صاف شیبداره...
ممنون میشم راهنمایی کنید.

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #161

• H.babaei
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 5
سلام به همه دوستان
نیاز به کمک برای اتمام پایان نامم دارم
میخوام با استفاده از پوش منحنی چرخه‌ای، نمودار چند خطی ترسیم کنم.
من منحنی رو دارم و میخوام از روش نمودار چندخطی رو ترسیم کنم.
روش مورد استفاده دستورالعمل بهسازی هستش.
ممنون میشم کمک کنید.
•ضمیمه ها:•

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #162

• H.babaei
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
سلام استاد
چطور میتونم نمودار دو خطی رو بر مبنای نشریه 360 ترسیم کنم؟

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #163

• H.babaei
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
تنباکوچی •نوشته است•:
salehi •نوشته است•:
باسلام
چگونه میتوان در منحنی پوش اور δu و δy سازه را محاسبه کرد ؟

با سلام
دلتای یو که همان حداکثر تغییرمکان سازه هست تا جایی که سازه دچار افت مقاومت میشود.و دلتای وای هم از روی منحنی دو خطی سازه بدست میاید.

سلام استاد
من منحنی چرخه‌ای رو دارم
پوش این منحنی چرخه‌ای رو ترسیم کردم
حالا میخوام از روی این پوش، نمودار دوخطی رو ترسیم کنم (ترجیحا با اکسل)
چطور میتونم نمودار دو خطی رو بر مبنای نشریه 360 ترسیم کنم؟
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • H.babaei.

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #164

• akkbbar
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 1
عرض سلام و خسته نباشید، تجربه زیادی ندارم امیدوارم سوالمو جای درستی مطرح کرده باشم:
در تحلیل پوش آور در ایتبس، با توجه به آنکه در استپ های اولیه ی پوش هنوز تغییر مکانها اندک می باشند و ترک خوردگی رخ نداد، میتوان به جای اعمال یکباره ی ضرایب ترک خوردگی در پنجره نرم افزار ضرایب ترک خوردگی را با روند استپ هامون ریاد کرد؟
باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #165

• H.babaei
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
سلام به همه دوستان
کسی رابطه‌ای برای مدل مفصل پلاستیک داره؟

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #166

• latif
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 1
روز همگی بخیر
میشه خواهش کنم درباره ترکیبات و حالات بارگذاری مورد نیاز پوش اور راهنمایی بفرمایید لطفا
امکانش هست که پوش اور برای بار زنده انجام شود؟ یعنی بار زنده تا رسیدن به مفاصل پلاستیک افزایش یابد؟
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • latif.

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #167

• Ehsan.R
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 2
با سلام،خطی باقی موندن نمودار پوش در ایتبس از چی میتونه باشه،تغییر مکان هدف رو هرچقدر بزرک میگیرم بازم تا ۱۹سانت خطی میره و قطع میشه همونجا

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #168

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
Ehsan.R •نوشته است•:
با سلام،خطی باقی موندن نمودار پوش در ایتبس از چی میتونه باشه،تغییر مکان هدف رو هرچقدر بزرک میگیرم بازم تا ۱۹سانت خطی میره و قطع میشه همونجا

با سلام
اگر منحنی پوش آور رفتار خطی داره این دلایل ممکن هست ایجاد شده باشه
1- طراحی سازه بسیار سنگین باشه و سازه کلا رفتار خطی داشته باشه
راه حل : مجددا تحلیل و طراحی خطی انجام دهید و ratio ها را ببینید و سعی کنید سازه را با ratio حدود 1 طراحی کنید
2- شما مقدار کمی پوش کرده باشید و اجازه ندادید سازه وارد حوزه پلاستیک شود
راه حل : سازه را مقدار زیاد تری پوش کنید
3- به مدل مفصل پلاستیک ندادید و یا اشتباه فاحشی در تعریف مفاصل پلاستیک دارید
4- کیس های پوش اور درست تعریف نشده است
5- الگوی بار جانبی درست تعریف نشده است
6- اگر هیچکدام از موارد فوق نیست شاید ورژن برنامه شما دچار اشکال است ورژن برناهه را تغییر دهید
این موضوع جز مباحث دوره تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها است
گروه آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی Pushover •نامشخص• #169

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
latif •نوشته است•:
روز همگی بخیر
میشه خواهش کنم درباره ترکیبات و حالات بارگذاری مورد نیاز پوش اور راهنمایی بفرمایید لطفا
امکانش هست که پوش اور برای بار زنده انجام شود؟ یعنی بار زنده تا رسیدن به مفاصل پلاستیک افزایش یابد؟

با سلام
1- تحلیل پوش اور چون تحلیل غیرخطی هست ترکیبات بار نداردیعنی در تحلیل های غیرخطی اصل سوپرپوزیشن معتبر نیست که بخواهید ترکیب بار داشته باشید
2- در تحلیل پوش اور الکوی بار ثقلی و جانبی دارید
ترکیبات بار ثقل : g1=1.1d+1.1le و g2=0.9d
الگوی بارجانبی : مطابق با استاندارد 2800 : الگوی متناسب با بار دینامیکی + الگوی متناسب با وزن
مطابق با نشریه 360 : الگوی متناسب با مود اول
به تحلیل پوش اور برای بارهای ثقلی تحلیل پوش داون گفته میشود میتوان با پوش داون سازه را تحت بار ثقلی تحلیل کرد و با افزایش بار ثقلی تا خرابی سازه جلو رفت
این موضوع جز مباحث دوره تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها است
گروه آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیرخطی تاریخچه زمانی •نامشخص• #170

• hamedsmaily
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
سلام ببخشید در تحلیل غیر خطی تاریخچه زمانی بعد از تحلیل چطور میتوانم
ببینم کدام یک از مفصل ها پلاستیک شدن آیا گزینه ای برای نشان دادن مفاصل
و رنگ آنها وجود دارد و باید فعال شود یا بعد از تحلیل به صورت
خودکاراگر مفصل پلاستیک شده باشد نشان میدهد
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • hamedsmaily.
  • •صفحه:•
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 4.22 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •58 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟